Begin met typen om te zoeken...

Hermanus Tech in het kort

Het doel van Hermanus Tech is multidisciplinair werken waarbij digitale en fysieke automatisering worden gecombineerd om een totaalpakket automatisering te leveren.

Bedrijfsgegevens

Administratief

KvK: 76225291

BTW: NL003060370B87

IBAN: NL86 RABO 03 4729 4979

Over ons

Een foot van Harm Winnemuller
Software Engineer en Eigenaar

Harm Winnemuller

Mijn passie ligt bij het optimaliseren van processen door middel van automatisering. Ik kom zelf uit de ICT, maar hierin miste ik het 'met de handen' werken. Samen met de trend waarin ICT en Elektrotechniek steeds meer naar elkaar toe groeien, heeft mij dit bewogen Hermanus Tech op te richten.

Elektrotechnici

Elektrotechniek partner

Wij werken samen met een elektrotechniek partner om de fysieke automatisering te realiseren. Dit zijn specialisten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.

Web-, App- en UX-design

The Design Company

Voor alle ontwerpen van applicaties werken wij samen met The Design Company. Zij zijn gespecialiseerd in digitaal ontwerp en front-end ontwikkeling.

Programmeurs

ICT Partner

Voor extra ondersteuning op programmeer-gebied en diepgaande ICT kennis werken wij samen met een ICT partner. Deze partner heeft meerdere programmeurs in dienst.

Contact opnemen

Je kunt ons ook bellen via +31 6 46 77 20 03 of mailen via contact@hermanustech.com.

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Winkelwagen

Bestelling plaatsen

Prijzen zijn inclusief BTW